Trailmakers vil reise utover himmelen takket være den gratis Spacebound-oppdateringen

Trailmakers vil reise utover himmelen takket være den gratis Spacebound-oppdateringen

Flashbulb Games er begeistret over å kunngjøre lanseringen av den etterlengtede oppdateringen Spacebound for Trailmakers. Denne oppdateringen vil være den største oppdateringen de noen gang har laget, og den vil være gratis å laste ned.

For første gang noensinne i Trailmakers historie vil du kunne spille i verdensrommet. Ingenting er umulig i Spacebound, du har muligheten til å bygge hvilken som helst type kjøretøy du vil og få det til å fungere i verdensrommet og på månene. Gjør deg klar for dette nye romeventyret og nyt å utforske denne nye gratisoppdateringen.

«I årevis har samfunnet vært ivrig etter å slippe kreativiteten løs i rommiljøer. Hvilken bedre tid å gjøre det enn med en oppdatering som viser vår kjærlighet til spillerne våre? Å lage denne oppdateringen har vært en skremmende oppgave, siden den fungerer som et kjærlighetsbrev til alle spillerne vi har hatt gjennom årene. Vi setter oss selv på spill med denne oppdateringen. Hele Trailmakers-teamet ser frem til å se hva fellesskapet vil skape med denne nye muligheten! Vi kan ikke engang begynne å forestille oss hva de vil finne på!» sa Andreas Kidholm, Trailmakers Produser.

Nøkkelfunksjoner i Spacebound:

– Fire ulike måner å utforske med hver sin atmosfære, biomer og gravitasjon. En virkelig utfordring for bygg ferdighetene dine, siden du trenger alle slags fly- og bakke kjøretøyer for å oppdage hver eneste hemmelighet.

– Romstasjon, et utgangspunkt for å lære å bruke alle de nye delene og bli en ekte romekspert.

– Asteroidebelter og soner, både statiske og i bevegelse for å utfordre pilotferdighetene dine, perfekt for alle slags flerspillerutfordringer.

– En av månene befolket av rompirater, aggressive NPCer å kjempe med.

Se den fantastiske nye Spacebound-traileren her:

Spacebound er klar til å oppdatere nå via Trailmakers på Steam.

Leave a Reply